ROKO Rokofinal Compact finální tmel 15 kg

ROKO Rokofinal Compact finální tmel 15 kg

Popis:

Popis výrobku

Pastovitá stavební hmota určená pro tenkovrstvou finální povrchovou úpravu stavebních konstrukcí, vyznačující se zvýšenou odolností vůči otěru při současném zachování snadné brousitelnosti.Je tvořena jemnozrnou minerální výplní, speciálními pojivy, zušlechťujícími přísadami a vodou.

Použití:

Rokofinal Compact je určen pro povrchovou úpravu základového tmele Rokoplast (Profitmel, Rokoplast Rapid, Rokotmel) a zhotovení tenkovrstvých finálních úprav jádrových omítek a sádrokartonu v tloušťce do 3 mm v jednom pracovním kroku. Je určen pro vnitřní prostředí budov. Není vhodný pro trvale vlhké a mokré prostředí.

Způsob nanášení a doporučená aplikace:

Pro finální povrchovou úpravu spár sádrokartonových desek zarovnaných Rokoplastem (Rokoplastem Rapid) se nanese tenká vrstva Rokofinalu Compact a pečlivě se hladítkem vyrovná. Po uschnutí není nutno přebrušovat. Po aplikaci jako tenkovrstvá celoplošná povrchová úprava jádrové omítky nebo sádrokartonových desek se hmota nanáší hladítkem v tenké vrstvě a po mírném zavadnutí se pečlivě vyhladí. Potřeba broušení je minimální až žádná.

Optimální teplota skladovacího prostoru je +5 až + 25 0C. Při teplotách pod bodem mrazu se hmota zcela znehodnotí. Doba skladovatelnosti hmoty v plných původních nádobách je 12 měsíců od data výroby.

 

Cena bez DPH: 469,13 Kč
Cena s DPH: 567,65 Kč
Košík je prázdný.
Araldite 2022, kartuše 380 ml
1 606,25 Kč včetně DPH
U zboží zvolte Přidat do oblíbených.
zboží v e-shopu: 2074 e-shop systém banan.cz