Rokozink S 2357 25kg

Rokozink S 2357 25kg

Popis:

Popis výrobku

Rokozink S 2357 je jednosložkový epoxiesterový antikorozní základ s obsahem zinkového prachu. Tento nátěr je nazýván studeným zinkováním - katodickou antikorozní ochranou. Je určen pro zvlášť těžké korozní namáhání. Skládá se v podstatě z esteru epoxidové pryskyřice, zinkového prachu a organických rozpouštědel. Vynikající antikorozní vlastnosti spočívají na elektrochemických pochodech, přičemž kovový podklad je chráněn katodicky - podobně jako při žárovém a galvanickém zinkování. Kromě toho se dosahuje na základě dobré elektrické vodivosti výborná bodová svařitelnost (tloušťka suché vrstvy pak ovšem nesmí přesáhnout 25µm).  

Vlastnosti

Disperze pigmentů a plniv v roztoku epoxiesterové pryskyřice v organických rozpouštědlech s obsahem zinkového prachu a aditiv.

Vysoká antikorozní ochrana.

Obsahuje práškový zinek.

Výborná svařitelnost.

Tixotropní.

Pro průmysl.  

Použití

Ocel.

Je určen pro zvlášť těžké korozní namáhání.

Nejčastější oblast použití této barvy jsou nátěry na kovové a ocelové konstrukce, mosty, stožáry venkovního vedení, podvozky vozidel apod.  

Ředění

Ředidlo S 6005.  

Vydatnost

Asi 6,9m2/kg při tloušťce 50µm suchého filmu.  

Upozornění

Před použitím si prostudujte technický list, který naleznete níže. Při práci dodržujte pokyny a předepsané technologické postupy v něm uvedené.

 

Cena bez DPH: 5 230,95 Kč
Cena s DPH: 6 329,45 Kč
Košík je prázdný.
Araldite 2022, kartuše 380 ml
1 606,25 Kč včetně DPH
U zboží zvolte Přidat do oblíbených.
zboží v e-shopu: 2074 e-shop systém banan.cz