Rokozink S 2198 15kg

Rokozink S 2198 15kg

Popis:

Popis výrobku

Rokozink S 2198 je jednosložkový základní epoxiesterový antikorozní základ s vysokým obsahem zinkového prachu. Tento nátěr je nazýván studeným zinkováním - katodickou anikorozní ochranou. Je určen pro zvlášť těžké namáhání. Skládá se v podstatě z esteru epoxidové pryskyřice, zinkového prachu a organických rozpouštědel. Vynikající antikorozní vlastnosti spočívají na elektrochemických pochodech, přičemž kovový podklad je chráněn katodicky - podobně jako při žárovém a galvanickém zinkování. Proto je tento způsob ochrany často nazýván „studeným zinkováním“. Kromě toho se dosahuje na základě dobré elektrické vodivosti výborná bodová svařitelnost (tloušťka suché vrstvy pak ovšem nesmí přesáhnout 25 µm).  

Vlastnosti

Disperze pigmentů a plniv v roztoku epoxiesterové pryskyřice v organických rozpouštědlech s obsahem zinkového prachu a aditiv.

Vysoká antikorozní ochrana.

Obsahuje práškový zinek.

Výborná svařitelnost.

Tixotropní.  

Použití

Ocel.

Je určen pro zvlášť těžké korozní namáhání.

Nejčastější oblast použití této barvy jsou nátěry na kovové a ocelové konstrukce, mosty, stožáry venkovního vedení, podvozky vozidel apod.  

Ředění

Ředidlo S 6005.  

Vydatnost

Asi 6,5m2/kg při tloušťce 50µm suchého filmu.  

Upozornění

Před použitím si prostudujte technický list, který naleznete níže. Při práci dodržujte pokyny a předepsané technologické postupy v něm uvedené.

 

Cena bez DPH: 3 477,07 Kč
Cena s DPH: 4 207,25 Kč
Košík je prázdný.
Araldite 2022, kartuše 380 ml
1 606,25 Kč včetně DPH
U zboží zvolte Přidat do oblíbených.
zboží v e-shopu: 2074 e-shop systém banan.cz