Rokospol Rokoemail S 2029 10kg

Rokospol Rokoemail S 2029 10kg

Popis:

Popis výrobku

Rokoemail S 2029 je vysoce hodnotný rychleschnoucí email se zvýšenou tixotropií se zachováním vysokého stupně lesku. Díky spojení těchno parametrů je jeho použití neoblíbenější variantou ve dvouvrstvých syntetických nátěrových systémech.

Velmi rychle zasychá a díky zvýšené tixotropii je vhodný i pro velmi členité výrobky. V jednom nástřiku lze nanést až 175µm mokrého filmu. Barva je na bázi speciální alkydové pryskyřice a anorganických i organických pigmentů. Nejčastějším nátěrovým systémem je kombinace s alkydovým rychleschnoucím základem Rokoprim Container RK 103.

Barva se používá pro finální povrchové úpravy strojů a souvisejících zařízení, ocelových konstrokcí, kontejnerů, stavebních strojů, nástaveb, přepravní zařízení apod.  

Vlastnosti

Vysoce hodnotný rychleschnoucí email z alkydové pryskyřice,roztoku alifatických rozpouštědel a anorganických i organických pigmentů.

Může se používat jak pro vnitřní, tak také pro vnější nátěry.

Vyznačuje zvýšenou tixotropií, při jednom nástřiku lze nanést na najednou až 175µm mokré tloušťky.

Velmi rychle zasychá i při nízkých teplotách.

Stupeň lesku - lesk.  

Použití

Stroje, přístroje, stavební stroje, nástavby nákladních automobilů, kontejnery, přepravní zařízení, členité ocelové konstrukce, atd.  

Ředění

Ředidlo S 6001.

V zimě lze použít C 6000.  

Vydatnost

Asi 10,5m2/kg při tloušťce 30µm suchého filmu.  

Upozornění

Před použitím si prostudujte technický list, který naleznete níže. Při práci dodržujte pokyny a předepsané technologické postupy v něm uvedené.

 

 

Cena bez DPH: 2 050,45 Kč
Cena s DPH: 2 481,05 Kč
Košík je prázdný.
Araldite 2022, kartuše 380 ml
2 638,00 Kč včetně DPH
U zboží zvolte Přidat do oblíbených.
zboží v e-shopu: 2074 e-shop systém banan.cz