Roko Rokoroad RK 320-Silniční barva-Žlutá 10kg

Roko Rokoroad RK 320-Silniční barva-Žlutá 10kg

Popis:

Rokoroad jsou jednosložové barvy, určené pro natírání vozovek, dopravního značení, nátěrům parkovišť, garážových stání nebo skladkových ploch. Rokoroad jsou silniční barvy vyznačující se vysokou stálobarevností a trvanlivostí, tyto barvy mají vysokou odolnost proti otěru a dobrou odolnost proti vodě a chemickým látkám.
Barvy Rokoroad se dodávají v různých barevných odstínech dle specifikace v technickém listu.

Použití

Rokoroad RK 320 je akrylátová rozpouštědlová barva určená pro značení vozovek. Aplikuje se stříkáním nebo válečkem na povrchy betonových nebo asfaltových vozovek nebo syntetických podkladů ve výrobních či skladových provozech. Výrobek je speciálně vyvinut pro vodorovné dopravní značení na běžných exteriérových komunikacích, ale i v parkovacích garážích nebo v průmyslových provozech. Rokoroad se vyznačuje vynikající přídržností k široké škále podkladů, otěruvzdorností při vysoké zátěži, mrazuvzdorností a odolností povětrnostním podmínkám, dále je dobře odolný vůči vodě, ropným a chemickým látkám. Rokoroad má dobrou stálobarevnost.  

Ředění

Aplikovat v dodací viskozitě (v případě potřeby ředit Ředidlem Rokoroad VR012 nebo v omezeném množstvím lze ředit i toluenem).  

Vydatnost

Asi 2 - 3m2/kg pro jeden nástřik.  

Upozornění

Před použitím si prostudujte technický list, který naleznete níže. Při práci dodržujte pokyny a předepsané technologické postupy v něm uvedené.

Technický list

 

Cena bez DPH: 2 158,06 Kč
Cena s DPH: 2 611,25 Kč
U nadrozměrných produktů a na převoz choulostivého zboží, vám bude cena dopravy telefonicky sdělena dle množství, váhy a místa dopravy. 0,00 Kč  ks
Veškeré zboží značky Rokospol, při platbě předem, si můžete vyzvednout na jednotlivých prodejnách firmy Rokospol viz. odkaz https://www.rokospol.com/cz/obchodni-strediska/ Jinak zasíláme zboží na dobírku balíkovou službou, dle vašeho výběru. U dopr 0,00 Kč  ks
Celkem:  
Košík je prázdný.
Araldite 2022, kartuše 380 ml
1 606,25 Kč včetně DPH
U zboží zvolte Přidat do oblíbených.
zboží v e-shopu: 2074 e-shop systém banan.cz