D3 disperzní lepidlo na dřevo 30 kg

D3 disperzní lepidlo na dřevo 30 kg

Popis:

Lepidlo na dřevo D3 je určeno pro lepené spoje, u kterých se očekává odolnost proti vlhkému ovzduší: dveře, okna, nábytek pro vlhké
prostory, kuchyňské pracovní plochy, k podkládání parketového laminátu (pero-drážka), plovoucích podlah apod. Spoj se vyznačuje vysokou pevností, krátkou dobou stlačení, zvýšenou odolností proti teplotě nebo organickým rozpouštědlům.

Lepidlo na dřevo D3 je jednosložkové lepidlo, vyrobené na základě speciální polyvinylacetátové disperze a přísad, které mu dodávají mimořádné lepicí vlastnosti. Spoj slepený tímto lepidlem vyhovuje požadavkům normy ČSN EN 204-D3. Lepidlo je vhodné k výrobě lepených předmětů, používaných v prostorách s vysokou relativní vlhkostí vzduchu a lepených předmětů, často vystavených působení kondenzátů nebo krátkodobým vylitím vody.

Lepidlo na dřevo D3 je určeno pro lepené spoje, u kterých se očekává odolnost proti vlhkému ovzduší: dveře, okna, nábytek pro vlhké prostory, kuchyňské pracovní plochy, k podkládání parketového laminátu (pero-drážka), plovoucích podlah apod. Spoj se vyznačuje vysokou pevností, krátkou dobou stlačení, zvýšenou odolností proti teplotě nebo organickým rozpouštědlům.

Vhodné způsoby lepení:

  • lepení na neohřívaných, ohřívaných a vysokofrekvenčních lisech
  • lepení po šířce a tloušťce všech druhů dřeva
  • montážnímu lepení např. plovoucích podlah
  • povrchovému lepení (dýhy, laminátů)

Technický list

 

Cena bez DPH: 2 457,02 Kč
Cena s DPH: 2 973,00 Kč
Košík je prázdný.
Araldite 2022, kartuše 380 ml
1 606,25 Kč včetně DPH
U zboží zvolte Přidat do oblíbených.
zboží v e-shopu: 2074 e-shop systém banan.cz