C-6000, 160 kg (200 l),

C-6000, 160 kg (200 l),

Popis:

CENA UVEDENA BEZ SUDU (750,- Kč/sud bez DPH). Sudy při pravidelných odběrch nejsou účtovány, ale vyměňovány.
Sud je účtován pouze při jednozárovém odběru. 

Ředidlo C6000 do nitrocelulózových nátěrových hmot.

Použití: k ředění nitrocelulózových nátěrových hmot, pokud není normou výrobku předepsáno jiné ředidlo, nebo k čištění aplikačních zařízení dle požadavků zákazníka; C 6000 slouží také např. k vymytí zbytků pryskyřice ze suků dřeva; ředidlo C 6000 lze použít i k ředění syntetických nátěrových hmot aplikovaných štětcem, válečkem, stříkáním, pokud je tento způsob ředění doporučen v návodu příslušné nátěrové hmoty; varianta C6000-V0004 je vhodná především k mytí technologických zařízení a pracovních pomůcek. Může být použita i k ředění nitrocelulózových nátěrových hmot pro různé aplikační způsoby nanášení např. (stříkání, štětec, váleček, clonování) - nutno předem odzkoušet.

Vysoce hořlavá kapalina a páry. Podezření na poškození reprodukční schopnosti nebo plodu v těle matky. Při požití a vniknutí do dýchacích cest může způsobit smrt. Zdraví škodlivý při požití a při styku s kůží. Způsobuje vážné poškození očí. Může způsobit ospalost a závratě. Může způsobit poškození centrálního nervového systému při prodloužené nebo opakované expozici vdechováním. Toxický pro vodní organismy s dlouhodobými účinky.

Pokyny pro bezpečné zacházení

Všeobecné: je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku. Uchovávejte mimo dosah dětí. Před použitím si přečtěte údaje na štítku.
Prevence: Chraňte před teplem, jiskrami, otevřeným plamenem, horkými povrchy - Zákaz kouření. Zamezte vdechování par, aerosolů. Zabraňte uvolnění do životního prostředí. Používejte ochranné rukavice, ochranný oděv, ochranné brýle, obličejový štít.

 

Cena bez DPH: 6 779,34 Kč
Cena s DPH: 8 203,00 Kč
Košík je prázdný.
Araldite 2022, kartuše 380 ml
1 606,25 Kč včetně DPH
U zboží zvolte Přidat do oblíbených.
zboží v e-shopu: 2074 e-shop systém banan.cz